Filozofia

,,Koľko úsilia je potrebné, kým zo zrna vyrastie rastlina, z nej opäť zrnko, následne múka... každá drobnosť v tomto nekončiacom procese je dôležitá, aby to, čo vznikne vo finále, neškodilo, ale prospievalo. Nie je to jednoduché. Nám sa to podarilo."

Prečo vyrábame naše produkty práve zo špaldy?

Pretože nás presvedčila!


Jej nezameniteľná jemne oriešková chuť osloví nielen chorých, ale hlavne zdravých ľudí, obľubujúcich pečivo, ktorí si život bez neho nevedia predstaviť. Naše výrobky sú vhodné  pre zdravých aktívnych ľudí, ktorí chcú napredovať v osobnom či pracovnom živote, ale hlavne pre aktívnych športovcov, ktorí rýchlo ocenia benefity nášho chleba.

A keďže je život o chuti, naše pečivo je príjemným spestrením vo výbere základnej potraviny, po ktorej dennodenne siahame.  Mnohí spotrebitelia tejto doby zanevreli na chlieb a pečivo z dôvodu, že jeho konzumácia so sebou prináša rôzne zažívacie a iné problémy. Cítia sa byť unavení. Počúvajú z rôznych zdrojov, že lepok je škodlivý a trend štíhlej linie pečivo odsudzuje. Z týchto  a mnohých ďalších dôvodov sa mu vyhýbajú, alebo hľadujú náhrady, ktoré povedzme si úprimne, nie sú najšťastnejším riešením. Bezlepkovosť tiež  nie je zárukou kvality!  (Pozn.: samozrejme pokiaľ sa nejedná o prirodzene bezlepkové potraviny)

Umelé bezlepkové múkové zmesi, ktorých zloženie pozostáva poväčšine zo škrobov, aditív a dochucovadiel, vytvárajúcu umelú chuť a vôňu a ich trvanlivosť je niekoľko mesiacov, sú fakty hovoriace sami za seba. Každý rozumný človek by sa mal zamyslieť nad ich zdravotnou prospešnosťou či neprospešnosťou.
 

Preto vypĺňame priestor, v tomto labirinte možností a nástrah, zdravou formou pekárenských a cukrárenských dobrôt, ktoré sú:
 
Jednoducho, sú pripravené zmeniť Váš život k lepšiemu.