Náš príbeh

Spôsob života a konzumácia nastajlovaných reklamných potravín, dobehla aj mňa. Fabrika, ktorá za ideálnych podmienok a pri toľko spomínanej rovnováhe, pracuje ako hodinky, začala vykazovať poruchy. Mojou dlhodobou ignoráciou sa pridávali ďaľšie a ďaľšie. Telo signalizovalo fatálne poškodenia.

Riadená náhoda nás priviedla do krajiny, kde som sa prostredníctvom miestnych ľudí dostala do starého mlyna, kde pestovali a spracovávali istý druh obilniny, ktorý tam volali starou pšenicou (špalda). Jej postupným pridávaním do jedálnička, sa zažívanie opäť naštartovalo.

Po istej dobe, cca 2 mesiacoch, bolo možné pozorovať prvé zlepšenia a telo postupne začalo byť schopné opäť vstrebávať potrebné živiny z konzumovanej potravy. Výsledkom toho celého je, že som stále tu !!! (život osemnástich rokov v skratke)

Pozn. Mám 44 rokov, som lekárom diagnostikovaný celiatik. Produktami, z tohto typu obilniny, sa stravujem štvrtý rok.